PROGRAMIRODA DEBRECENBEN

"MI AZÉRT VAGYUNK, HOGY ÖN LEGYEN"

Legfrissebb Híreink
Bérkompenzáció 2013
A támogatás elősegíti a minimálbéren, illetve garantált bérminimumon foglalkoztatottak munkahelyének megőrzését, új munkahelyek minél nagyobb számban történő létrehozása, a bérek reálértékének megőrzése.
2013-04-17 10:06:44
KUPONOK
Aktuális akcióink
Töltse le
kuponjainkat,
vásároljon
kedvezménnyel!

Kuponok megtekintése
Türelmesen!
Megjelent

Megjelent a 2013-as életen át tartó tanulás pályázati kiírása

   Megjelent az Egész életen át tartó tanulás program 2013-ra szóló pályázati felhívása, amely az oktatás, a szakoktatás és a szakképzés minden típusára és szintjére vonatkozik.
   Az egész életen át tartó tanulás terén létrehozott uniós cselekvési program (Lifelong Learning Programme - LLP) célkitűzése, hogy az egész életen át tartó tanulás révén hozzájáruljon az Európai Unió mint fenntartható gazdasági fejlődéssel, több és jobb munkahellyel és nagyobb fokú társadalmi kohézióval rendelkező, fejlett, tudásalapú társadalom előmozdításához. Mindenekelőtt elő kívánja segíteni az Európai Unión belüli oktatási és képzési rendszerek közötti kölcsönös cserét, együttműködést és mobilitást, hogy e rendszerek az egész világ számára minőségi referenciaértékké válhassanak.
   Célja, hogy ösztönözze a részt vevő országok oktatási és szakképzési rendszereinek modernizációját és az új feltételekhez igazítását, különösen az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek összefüggésében, és hogy az európai hozzáadott értéket közvetlenül juttassa el azokhoz az állampolgárokhoz, akik a program keretében részt vesznek a mobilitási és egyéb együttműködési tevékenységekben.

A felhívás, valamint az útmutató letölthető: 

Forrás: Piac&Profit

 

Személyi Hitel

EGY KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!

 

 

Személyi Gyorskölcsön Magánszemélyeknek!

(Debrecenieknek és a vonzáskörzetében lakóknak)

Megújuló Hitel 100 000 – 800 000 Ft-ig

0 Ft – Hitelelbírálási díj – Számlavezetési díj – Kezelési költség – Előtörlesztési díj

A hitelfelvétel feltételei:

 1. Eu-s állampolgárság
 2. 18. életév betöltése
 3. Állandó magyarországi lakcím
 4. Rendszeres igazolható jövedelem (munkabér, öregségi nyugdíj)
 5. Saját névre szóló bankszámla
 6. A hiteligénylő nem szerepelhet aktív adósként a KHR (volt BAR) listán
   

A hiteligénylő már az előminősítésnek köszönhetően kap egy előzetes választ. A végleges hitelbírálat is gyors, a pozitív döntés után, 48 órán belül (2 munkanap) a hiteligénylő számlájára utaljuk a hitelösszeget .

Újratöltődő a hitelkeret. Nincs fix futamidő, úgy működik mint egy hitelkártya, csak nincs kézzelfogható kártya mögötte. A hitelkeret bővítése is lehetséges, ha az ügyfél jól fizet, és megfelel a bővítés feltételeinek.

Újrafinanszírozás szintén jól fizető ügyfeleknél lehetséges, de itt nem a hitelkeret változik, csak az ügyfél által  visszafizetett tőkét helyezzük ki újra, ha az ügyfél igényli.

Az ügyfél a havi törlesztő részlet felett bármennyit befizethet, és ez semmilyen plusz költséggel nem jár, vagyis nincs hitelmódosítási díj! Ha az ügyfél vissza szeretné fizetni a hitelét  (mert mondjuk pénzhez jutott) bármikor megteheti, és nincs hitellezárási díj!

Az ügyfél a hiteligényléskor bejelölheti, hogy az igényelt összegből mennyit szeretne lehívni. Ha pl: 500.000 Ft –ra fogadtuk el a hitelkeretét, de első lehívásra csak 200.000 Ft-ra van szüksége, akkor annyit utalunk. A fennmaradó összeget bármikor lehívhatja, viszont a törlesztő részletek mértéke már az első hónaptól kezdve az 500. 000 Ft-os hitelkerethez igazodik.

18 éves kortól igényelhető a gyorshitel, bár a rendszer a 30 éven felülieket részesíti nagyobb előnyben. Ezért javasoljuk idősebb társigénylő bevonását az igénylésbe (családtag, barát, ismerős).

A nyugdíjasokat is preferálja a minősítő rendszerünk.

Összefoglalva:

 • Gyors
 • Nincs elő- és végtörlesztési díj
 • Nincsenek rejtett költségek
 • THM=Kamat
 • Nincs szükség közüzemi számlára
 • Újratölthető
 • Forint alapú
 • Fix törlesztő részlet
 • Rulírozó - A visszafizetett tőkerész újra igényelhető
 • Hitelkeret bővítés lehetősége
 • Nincs szükség se kezesre, se fedezetre
 • Egy bankszámla elegendő
 • Nem szükséges előfizetéses mobil

 

HA SEGÍTHETEK, HÍVJON:  TURZAI ISTVÁN
                                              Tel.: 06/30 328 22 91
                                              E mail: istvan.turzai@gmail.com

Facebook
Témáink
Módosítások

Összefoglaló a 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet módosításáról
(Módosult az uniós támogatások felhasználását szabályozó 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet.)

   A módosítások elsődleges célja a források kihelyezésének felgyorsítása. A forrásfelhasználás egyik fő kockázatát az jelenti, hogy a projektek előrehaladása nem megfelelő, a számlák sok esetben nem érkeznek be, így a megítélt támogatási összeg kifizetése sem történhet meg.


További információ