PROGRAMIRODA DEBRECENBEN

"MI AZÉRT VAGYUNK, HOGY ÖN LEGYEN"

Legfrissebb Híreink
Bérkompenzáció 2013
A támogatás elősegíti a minimálbéren, illetve garantált bérminimumon foglalkoztatottak munkahelyének megőrzését, új munkahelyek minél nagyobb számban történő létrehozása, a bérek reálértékének megőrzése.
2013-04-17 10:06:44
KUPONOK
Aktuális akcióink
Töltse le
kuponjainkat,
vásároljon
kedvezménnyel!

Kuponok megtekintése
Türelmesen!
Megjelent

Megjelent a 2013-as életen át tartó tanulás pályázati kiírása

   Megjelent az Egész életen át tartó tanulás program 2013-ra szóló pályázati felhívása, amely az oktatás, a szakoktatás és a szakképzés minden típusára és szintjére vonatkozik.
   Az egész életen át tartó tanulás terén létrehozott uniós cselekvési program (Lifelong Learning Programme - LLP) célkitűzése, hogy az egész életen át tartó tanulás révén hozzájáruljon az Európai Unió mint fenntartható gazdasági fejlődéssel, több és jobb munkahellyel és nagyobb fokú társadalmi kohézióval rendelkező, fejlett, tudásalapú társadalom előmozdításához. Mindenekelőtt elő kívánja segíteni az Európai Unión belüli oktatási és képzési rendszerek közötti kölcsönös cserét, együttműködést és mobilitást, hogy e rendszerek az egész világ számára minőségi referenciaértékké válhassanak.
   Célja, hogy ösztönözze a részt vevő országok oktatási és szakképzési rendszereinek modernizációját és az új feltételekhez igazítását, különösen az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek összefüggésében, és hogy az európai hozzáadott értéket közvetlenül juttassa el azokhoz az állampolgárokhoz, akik a program keretében részt vesznek a mobilitási és egyéb együttműködési tevékenységekben.

A felhívás, valamint az útmutató letölthető: 

Forrás: Piac&Profit

 

Segédprogram

  Készítsük el az Üzleti tervünket együtt! 

  Aki a versenyszférában dolgozik tudja, milyen nehéz ott boldogulni.
A mai vállalkozók, 
cégtulajdonosok többsége kényszerből van jelen. Többségük mindenféle gazdasági, vállalkozói előképzettség nélkül, az alapvető tudás hiányában vágott neki a vállalkozásnak.A mai vállalkozások túlnyomó része nem rendelkezik a vállalkozáshoz szükséges alapvető pénzügyi forrással, vállalkozói tudással. Sokuk saját keserű tapasztalatain keresztül tanulja meg milyen nehéz vállalkozónak lenni, pénzügyi forráshoz jutni, ha nincs saját tőke.

  Az Üzleti tervező segédprogram komoly segítség, ha már az első lépéseket is eredményesen szeretnénk megtenni. Lépésről-lépésre vezet a bizonytalan ötlettől, a biztos tervig, ami alapja a vállalkozásunk eredményességének. Jómagam, gyakorlatból ismerve a cd tartalmát, biztosan mondhatom, hogy ez a megvalósítás elengedhetetlen eszköze. Ha azonban valaki mégis elakad, akkor sem marad támogatás nélkül. Én mindig ott leszek, segítek.

„…az emberek nem azért vallanak a kudarcot az életben, mert magasra teszik a mércét és nem tudják elérni, hanem mert alacsonyra teszik, és leverik….”

 

 

 

 

 

 

Milyen lehetőséget kínál Önnek a „7 Nap, - 7 Éjszaka Prezentációs Üzleti Tervezés Mikróvállalkozásoknak”  online szeminárium

CD változata?

1.     Kényelmet, hiszen otthoni környezetben készítheti el üzleti programját.

2.     Fokozatosságot. A szeminárium anyagát 7 fejezetre bontottuk, ami megkönnyíti az üzleti tervének összeállítását.

3.     Rugalmas időbeosztást. Kizárólag Önön múlik, hogy Üzleti Tervezéssel kapcsolatos ismereteit - hét nap, 7 hét, vagy ennél hosszabb idő alatt sajátítja el.

4.     Tervelemzői kiértékelést. Kérésére elkészített üzleti tervét kielemezzük, ha szükséges javaslatokkal, ötletekkel egészítjük ki. Tartalmi hiányosságokat korrigáljuk, adott esetben a hibás fejezetet átírjuk.

5.     Költséghatékonyságot. Üzleti tervének kiértékelése és esetleges kisebb korrekciója Önnek mindössze egy tanácsadói óra (15.000 Ft +áfa) díjába kerül.

6.     Kapcsolatrendszert. Céljai megvalósítása érdekében felajánljuk finanszírozói kapcsolatrendszerünket

7.     Kérésére elkészített Üzleti Tervét előminősítésre megküldjük a kiválasztott finanszírozónak.

A szeminárium tematikája:

Ø  Első nap:          Bevezetés az üzleti tervezésbe - Célra tarts!

Ø  Második nap:     A termékek és szolgáltatások, a vállalkozás bemutatása

Ø  Harmadik nap:   Marketing terv

Ø  Negyedik nap:   Működési terv

Ø  Ötödik nap:       Szervezeti felépítés

Ø  Hatodik nap:      Pénzügyi terv

Ø  Hetedik nap:      Vezetői összefoglaló – Mellékletek

A siker érdekében 1 óra 15.000 Ft értékű,

 TÉRÍTÉSMENTES

konzultációt biztosítunk Önnek, amennyiben az üzleti tervkészítésben elakadna.

Facebook
Témáink
Módosítások

Összefoglaló a 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet módosításáról
(Módosult az uniós támogatások felhasználását szabályozó 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet.)

   A módosítások elsődleges célja a források kihelyezésének felgyorsítása. A forrásfelhasználás egyik fő kockázatát az jelenti, hogy a projektek előrehaladása nem megfelelő, a számlák sok esetben nem érkeznek be, így a megítélt támogatási összeg kifizetése sem történhet meg.


További információ